fbpx

Oferta de munca in Olanda

Cea mai populară direcție pentru solicitanții de locuri de muncă în străinătate.

Căutați ofertele disponibile și contactați-ne pentru detalii.

Faceți clic pe miniatura ofertei pentru a afla mai multe!

Câteva cuvinte despre Olanda

Țara lalelelor este o casă și un loc de muncă pentru peste 150.000 În această țară relativ mică este deja o comunitate mare și puternică și, în același timp, în continuă creștere.

Și nu este de mirare – Olanda atrage în multe feluri.

Oamenii care apreciază aspectul turistic în munca temporară vor aprecia cu siguranță arhitectura frumoasă, atât rustică cât și metropolitană, în special în Rotterdam, Amsterdam și Den Bosch. În multe muzee și galerii puteți găsi adevărate perle de artă, inclusiv faimoasa pictură olandeză.

Sau poate preferați modalități mai active de a vă petrece timpul liber? Olanda este renumită pentru marea infrastructură sportivă, de exemplu fotbalul sau kickbox-ul olandez. Sau poate o excursie la mare după o săptămână de muncă? De ce nu, din moment ce chiar și cele mai sudice regiuni se află la doar 200 km de mare, care este la mică distanță pe marile drumuri olandeze.

În ceea ce privește piața muncii olandeză, deși este asociată în principal cu proiecte sezoniere în horticultură sau agricultură, va accepta și producția, logistica sau angajații specializați. Mulți polonezi care s-au regăsit în societatea olandeză și au depășit bariera lingvistică se descurcă foarte bine și în servicii.

Atitudinea de proiectare care predomină aici ne permite ca agenție să ne conducem ușor colegii prin etapele următoare ale dezvoltării profesionale. Olanda este o destinație atractivă, indiferent de nivelul de experiență sau de cunoaștere a limbilor străine.

ro_RORomână
nl_NLNederlands ro_RORomână